Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse - храна за котета през първата фаза на растеж (до 4 месеца) 195гр

5,10 лв
Цена / кг:
Продуктът е в наличност
Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse - храна за котета през първата фаза на растеж (до 4 месеца) 195гр
Сподели:

Royal Canin изповядва философията, че храненето на котката трябва да е съобразено с всеки един параметър - възраст, физиология, порода, начин на живот и индивидуални особености. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctive отговаря на най-високите изисквания за качество на Royal Canin и е съобразена с инстинктивно предпочитания от малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) оптимален макро хранителен профил.

Royal Canin Kitten Instinctive предлага формула, съобразена с нуждите на малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) - решаващ за котето период на преминаване към твърда храна:

  • Котенцата предпочитат специфичния за тях оптимален макро хранителен профил. Мусът Royal Canin Mother & Babycat Instinctive е съобразен с инстинктивно предпочитания от младите котки през първата фаза на растеж (и особено с този на сучещите котенца) оптимален макро хранителен профил, което го превръща в трайно и инстинктивно харесвана от котето Ви храна. Защото и най-добрата храна е безполезна, ако котката отказва да я яде.
  • Преминаването от мляко към твърда храна е много деликатен период, през който може да се стигне до храносмилателни проблеми. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse снабдява котето с всички хранителни вещества, необходими за неговите оптимално здраве и жизненост .
  • Между четвъртата и дванайстата седмица след раждането предадената от майката имунна защита започва да отслабва, а собствената имунна система на котето тепърва започва да се изгражда. Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse допринася за изграждането на естествените съпротивителни сили на котенцето посредством подпомагане на образуването на антитела с помощта на манан-олигазахаридите и на специалния комплекс антиоксиданти (витамин E, витамин C, таурин и лутеин).
  • През първата фаза на растеж пробиват и млечните зъбки на котенцето. Кремообразната текстура на муса Royal Canin Babycat Instinctive улеснява котетата по време на прехода от майчиното мляко към твърдата храна.

 Инстинктивно предпочитание - оптимален макро хранителен профил: новият здравословен начин на хранене на принципа на оптималния макро хранителен профил е съобразен с фазата на развитие и индивидуалните особености на котката. Чрез оптималния макро хранителен профил значително се подобрява разпределянето на енергията, приета с храната. Той описва оптималното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати и е предпоставка за трайното предпочитание към храната от страна на котките. Специалният профил на хранителните вещества се различава в зависимост не само от възрастта на котката, но и от нейното физиологично състояние (период на бременност или кърмене).

Котките притежават свойството да разпознават най-подходящата за индивидуалните им нужди храна и да я предпочитат пред другите. В комбинация със специализираното "ноу-хау" на Royal Canin, концепцията за оптимален макро хранителен профил е гаранция за изключително и трайно предпочитание на котката към тази храна. Продуктите Feline Health Nutrition на Royal Canin не омръзват на котките! По тази причина не е необходимо храната да е в различни вкусови вариации, тъй като вкусът не е решаващ фактор за котките при избора им на хранителни вещества.
Royal Canin Intense Beauty


Препоръки за хранене:
Дневна дажба при хранене единствено с Royal Canin Babycat Instinctive в консерви/дневно:
Възраст на котката Дневна доза
4 седмици/small> постепенно преминаване
8 седмици 1 - 1 1/4 консерви
12 седмици 1 1/4 - 1 1/2 консерви
+ 16 седмици 1 1/4 - 1 3/4 консерви
кърмеща котка според потребностите

Дневна дажба при хранене в комбинация със суха храна Royal Canin Babycat:

Възраст на котката Количество храна
8 седмици 1/2 консерва + 17 - 29 г
12 седмици 1/2 консерва + 27 - 44 г
+ 16 седмици 1/2 консерва + 31 - 51 г
кърмещи котки според потребностите

Всяко преминаване към нова храна следва да се извършва постепенно, за да има чревната микрофлора достатъчно време да се приспособи към новия вид храна. Прибавяйте в продължение на 1 седмица все по-големи количества консервираната храна Royal Canin към досегашната храна на котката. Бавното преминаване към нова храна понижава риска от стомашно разстройство. Прехранването също може да доведе до проблеми с храносмилането.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Най-нови продукти

LOLO Premium food

Състав: ечемично брашно, ястия от люцерна, сушен ...

10,80 лв

LOLO Premium Food

Пълна храна за домашни любимци
Състав: пшеница, ...

10,80 лв

LOLO Premium food

Пълна храна за домашни любимци
Състав: пшеница, ...

10,80 лв

LOLO Premium food

Пълна храна за домашни любимци.
Състав: ананас, ...

10,80 лв

Крекер MEGA за едри

Крекер MEGA за едри папагали с плодове и ядки
14,40 лв

Крекер XXL за едри

Крекер XXL за едри папагали с плодове и ядки

...

10,60 лв

Талаш за Гризачи

Талаш за Гризачи Lolo Pets Натурален 1.1кг

2,50 лв

Талаш за гризачи 15

Талаш за гризачи 15 л

1,90 лв

Nature's

Nature's Protection Sterilised junior Poultry ...

9,20 лв

Nature's

Опаковки • 0.400 кг. - 9.50лв
• 2 кг. - 38.60лв
...
9,50 лв

Контакти

  • Стара Загора

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  • 0883 686 669; 0899 147 271