Ако сте вече регистрирани, моля влезте точно тук

Информация за плащане
България
Попълнете адрес на купувача
Изпращане до
Попълнете адрес за доставка
Използвай за получаване/плащане - еднакъв адрес
Име продукт No По цена Количество Такса (ДДС) Отстъпка Обща сума
 
Резултат за цената на продукта
   

Избран начин за доставка

Не е избран начин за доставка

Моля изберете начин за доставка

 
Обща сума:
0,00 лв
0,00 лв
Бележки и специални искания
Общи условия

Условия за обслужване

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта! Използвайки Онлайн зоомагазина „BGZOO.EU ”, се счита, че сте съгласни с тези условия. zoolоrka.com си запазва правото да променя тази условия, като актуализира публикацията на сайта.

Регистрация:
Чрез регистрация, клиента генерира уникално потребителско име /имайл/ и парола, с които се отличава и идентифицира в Онлайн зоомагазин „zoolоrka.com ” .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомагазин BGZOO.EU „”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Преминаването през процеса на поръчка на Онлайн зоомагазин „BGZOO.EU ” има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор сe смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.

 

Защита на лични данни:
С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ” BGZOO.EU ”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн зоомагазин ”BGZOO.EU ” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 

Цени и характеристики на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни.

Характеристиката на всяка стока съдържа снимка, заглавие и цена. Основните характеристики и цени на стоките са неизменна част от всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Доставка”.
Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да ви улеснят по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. zoolоrka.com не може да поема отговорност за неточна информация.

 

Поръчка:
Доставката на стоки става след регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейла. Онлайн зоомагазин "BGZOO.EU " си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден.
Клиентът може да откаже поръчката. Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед да това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира.

 

Плащане:
Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с банков превод

 

Доставка и цени за доставка:
Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цялата страна до вратата на клиента. Срока за доставка е до 1 работен ден. Клиентът ще бъде уведомен своевременно, в случай на забавяне.
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:
-за поръчка над 150 лв. .- безплатна доставка до офис на куриерска фирма, ако стоката е поискана до личен адрес - доставката си я поема купувача.
Фиксиран час за доставка, се заплаща допълнително: 3,00 лв.

 

Промяна на цените:
Онлайн зоомагазин ”BGZOO.EU ” има право да променя цените по всяко време без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката.

 

Връщане на стока:
Клиентът има право да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, Ви молим получените от нас стоки да не са използвани, цялостта на опаковката да не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена, както да бъде съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, предоставена от куриера. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 7 дни. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.Стара Загора, ул. „Илия Куртев” бл. 2, или на нашия имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица:

Препратките от този сайт към други уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Онлайн зоомагазин „BGZOO.EU” не поема никаква отговорност за тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Фирма Колорит АА ЕООД уважава личното пространство на всеки свой потребител и зачита неговото право на конфиденциалност и неразкриване на лични данни.

Поради това Колорит АА ЕООД се ангажира със защитата на всички лични данни, които са й предоставени от потребителите. Личните данни се обработват и опазват в съответствие с предвидените в законодателството правила.

Колорит АА ЕООД , в качеството си на администратор на лични данни, представя принципите, които формират нейната политика за защита на личните данни.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Колорит АА ЕООД е регистриран администратор на личните данни с идентификационен номер 202026585, които ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

Наименование: Колорит АА ЕООД

Седалище и адрес на управление: гр.Стара Загора ул.Илия Куртев 2
Адрес за упражняване на дейността: гр.Стара Загора ул.Илия Куртев 2
Данни за кореспонденция: гр.Стара Загора ул.Илия Куртев 2
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , тел: 08883686669; 0899147271
Вписване в търговски регистър при Агенция по вписванията: ЕИК 202026585
Обработка на личните данни е свързана със следните цели:

Пазаруване онлайн на продукти от bgzoo.eu
Създаването на акаунт чрез регистрация на bgzoo.eu позволява на Потребителите да пазаруват лесно, удобно и приятно, да следят статуса на поръчките си, както и да съхраняват информация за желаните от тях продукти при максимална защита на въведените от тях лични данни.

Всеки Потребител притежава уникален е-mail и парола, с които само той има достъп до своя профил и въведените в него данни.

Ще обработваме следните категории лични данни:

информация за контакт, например име, адрес или офис на куриерска фирма, имейл и телефонен номер
информация за поръчките
история на пазаруването
Достъп до Вашите лични данни:

Вашите лични данни, които се препращат към трети страни, се използват единствено за доставката на Вашата поръчка. Това са куриерски фирми.

Моля, имайте предвид, че много от тези компании имат независимо право или задължение да обработват Вашите лични данни.

Достъп и корекция на лични данни:

Потребителят може лесно и по всяко време да осъществява достъп и да актуализира личните си данни чрез инструментите за редакция на профила си освен в случаите, когато генерираното от него съдържание и профила му са деактивирани. Информацията се обновява незабавно.

Съгласно ЗЗЛД, Потребителите на bgzoo.eu имат право на достъп до отнасящи се за тях лични данни (чл. 26, ал. 1).

Вие можете да промените или изтриете вашите лични данни по всяко време чрез bgzoo.eu/lichni-danni
Желаем Ви приятно пазаруване в BGZOO.EU !

Контакти

  • Стара Загора

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  • 0883 686 669; 0899 147 271